İZMİR / ÖDEMİŞ - Ödemiş İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Uzaktan Eğitim Süreci Değerlendirme Anketi

Bakanlığımız Meslekî ve Teknik Eğitim Genel  Müdürlüğüne bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilerin, velilerinin, görev yapan yönetici ve öğretmenlerin Covid-19 salgını nedeniyle yapılmakta olan uzaktan eğitime ilişkin görüşlerini değerlendirmek amacıyla ekli anketler geliştirilmiş olup söz konusu anketler Bakanlığımız  http://anket.meb.gov.tr/ web sayfasında 11 Ocak- 12 Şubat 2021 tarihleri arasında yayımlanacaktır.

Buna göre; "Uzaktan Eğitim Süreci Öğrenci Anketi"ni; ilinizdeki Genel Müdürlüğümüze bağlı okul/kurumlarda öğrenim gören öğrencilerin TC kimlik numaraları, "Uzaktan Eğitim Süreci Öğretmen-Yönetici Anketi"ni; söz konusu okul/ kurumlarda görev yapan yönetici ve öğretmenlerin  MEBBİS şifreleri, "Uzaktan Eğitim Süreci Veli Anketi"ni; söz konusu okul/kurumlarda  öğrenim gören öğrencilerin velilerinin TC kimlik numaraları ile anket.meb.gov.tr web sitesi üzerinden giriş yaparak cevaplandırmaları gerekmektedir.

Anket için tıklayınız

Yayın: 15.01.2021 - Güncelleme: 26.07.2022 22:19 - Görüntülenme: 226