İZMİR / ÖDEMİŞ - Ödemiş İlkkurşun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, Büyük Türk milleti için her anı kahramanlıklarla dolu  eşsiz bir kahramanlık destandır. Sadece tarihimizi değiştirmekle kalmayıp dünya tarihine yön veren bu şanlı zaferi her yıl dönümünde büyük coşkuyla kutlayarak bizlere bu toprakları vatan kılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu vatan uğruna canlarını feda eden kahraman ecdadımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu kapsamda okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı tören için teşekkür ediyoruz.

Mrt

Türk milletinin bağımsızlığını ifade eden İstiklal Marşı'nın 12 Mart 1921'de Milli Marş olarak kabul edilmesiyle "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" nün 103.yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.